Facebook

Szulák Andrea koncertje

Pécs - Kodály Központ - 2017. 10. 10. 19:00
Szulák Andrea koncertje

Rövid leírás

A Győri Filharmonikus Zenekar gazdag repertoárja nem csak a klasszikus-tradicionális művekre terjed ki, de a könnyedebb műfajt is megfelelő módon tudja ötvözni szakmai képességeivel.
Regionális, kulturális együttes, a térség csúcsintézménye, a vele szemben támasztott szakmai elvárásoknak megfelelően egyszerre tölti be a klasszikus-tradicionális nagyzenekar, a crossover filmzenekar, szabadtéri vagy gálazenekar, a kisebb vagy nagyobb kamarazenekar és esetleg a koncert-fúvószenekar szerepét is. A Győri Filharmonikus Zenekar igazgatója 2008 júliusa óta Fűke Géza, művészeti vezetője pedig Berkes Kálmán Liszt-díjas, Érdemes Művész és Grammy-aranyérmes klarinétművész, karmester, aki 1992-től 25 évig a tokiói Musashino Zeneakadémia professzora, karmestere.

Szulák Andrea a kilencvenes évek eleje óta a hazai könnyűzenei élet, a színház és a szórakoztató show-műsorok állócsillaga. Tökéletes technikai tudása és stílusérzéke, valamint minden képzeletet felülmúló vitalitása és dinamizmusa egyaránt kivívta a közönség szeretetét és a zenei szakma elismerését. Közreműködött számtalan sikeres produkcióban, mint a Rapülők, a Presszó, a Hotel Menthol, a Kaktusz virága, a Szép nyári nap, a Rebecca, az Activity, a Szerencsekerék vagy Az ének iskolája. Az OIRT fesztivál nagydíjas és EMeRTon díjas művész, akit többször választottak az „Év énekesnőjévé” képviselte hazánkat a millstreeti Euróviziós Táncdalfesztiválon, és aki mindeközben olyan szólólemezeket készített, mint a pillanatok alatt aranylemezzé vált „Boldogság, gyere haza!” vagy éppen akkora slágereket énekelt, mint a „C’est la vie”.

Társszervező: Győri Filharmonikus Zenekar

Előadók

Győri Filharmonikus Zenekar

Szulák Andrea – Ének

vezényel: Silló István

Műsor

"Világslágerek nagyzenekari kísérettel – aligha kívánhatunk ennél többet-jobbat egy őszi kellemes estéhez… A könnyűzene mára klasszikussá nemesedett, nosztalgikus emlékeket idéző örökzöld melódiáinak előadásában a Győri Filharmonikus Zenekar partnere a műfaj egyik hazai nagyasszonya, a csodálatos hangú, bámulatosan sokoldalú Szulák Andrea lesz."

Jegyár: 5400/3900/2900 Ft
Kedvezmény:
  • Mesterbérletesek: 50 % kedvezmény
  • Filharmónia bérletesek: 30 % kedvezmény
  • Diák, nyugdíjas: 20 % kedvezmény
  • Tüke kártya: 10 % kedvezmény

jegy_60px