Facebook

Mi fán terem a kalimba?

Pécs - Hotel Palatinus, Bartók terem - 2018. 09. 09. 16:00
Mi fán terem a kalimba?

Előadók

Pécs Percussion Project
moderátor: Góth Tamás

Desszert bérlet

Műsor

Járjunk utána együtt, hogy vajon mi fán terem a Kalimba! Fúvós- vagy vonós hangszer, vagy esetleg ütő hangszer? Egy különleges világba kalauzol minkert a Percussion Project Pécs. Tartsatok velünk és fedezzük fel ezen különleges hangszerek rejtelmeit, világát Góth Tamás segítségével, és találjuk ki együtt mi fán is terem a kalimba!

 

A koncert után minden gyermeket desszert vár!

 

Az ütőegyüttes a 2016-2017-es tanévben alakult a Pécsi Tudományegyetem Művészeti Karának jelenlegi és volt hallgatóiból. A csapat magját a szintén 2016-ban akkreditált szak, a Különleges Tehetségek Osztályának tanulói alkotják. Az új kezdeményezés, miszerint tíz és tizennyolc év közötti fiatalok egyetemi hallgatóként tevékenykednek, sikeresnek bizonyul, hiszen megannyi koncerten, kurzuson értek el kimagasló eredményeket. Az együttes és művészeti vezetőjük, Góth Tamás fő célkitűzése a pécsi régió tehetségeinek kibontakoztatása, emellett a rendkívül sokszínű ütőhangszeres muzsika széles körben való prezentációja, népszerűsítése. Repertoárjukban éppúgy megtalálhatóak tradicionális- és klasszikus zenei elemek, mint a jazz, a minimálzene, illetve a szórakoztató jellegű, dél-amerikai dallam- és ritmusvilág által átszőtt művek.

Jegyár: Családi jegyár (2 felnőtt + gyermekek): 3 400 Ft / Szóló jegyár (1 fő részére): 3 400 Ft
Kedvezmény:

Filharmónia Mesterbérletes: 50 % kedvezmény
Filharmónia bérletes / SHIFF koncertjeggyel rendelkezők: 30 % kedvezmény
Diák, nyugdíjas, Tüke kártya: 20 % kedvezmény

A kedvezmények kizárólag szóló jegy vásárlása esetén vehető igénybe és nem össze vonhatóak.

jegy_60px

 

 

 

A műsorváltoztatás jogát fenntartjuk, amelynek függvényében a jegyár is változhat!


Brummogda EMMI FairExpo Gienger Hungária Hello Baranya Jegymester Lafarge LétaKer Kft. Magda NKA Palatinus PécsiHírek Pécsma Pécsváros radio1 Sevenhills_filmfesztivál