Facebook

Filmklub – Énekelj!

Pécs - Magtár Kávézó - 2020. 09. 13. 17:00
Filmklub – Énekelj!

Rövid leírás

Énekelj!
(animációs film, 114 perc, 2016)

Az Énekelj! egy állatok által benépesített emberi világban játszódik. Buster Moon, az elegáns koala egy valaha szebb napokat látott színház igazgatója. Buster örök optimista - na jó, azért kissé zsivány is -, de mindennél jobban szereti a színházát, és bármit megtenne azért, hogy az fennmaradjon. Látva, hogy élete álma az összeomlás szélén áll, egy utolsó esélye van, hogy visszaadja ékkövének a régi fényét: megrendezi a világ legnagyobb énekversenyét.
Öt versenyző emelkedik ki a többiek közül: egy egér, akinek a hangja és a modora is simulékony; egy félénk tini elefánt, akinek hatalmas a lámpaláza; egy túlhajszolt anya, aki 25 kismalacot gondoz; egy ifjú gengszter gorilla, aki szakítani akar a kétes családi múlttal; és egy punk-rock tarajos sül, aki az arrogáns pasiját igyekszik lerázni magáról. Mind az öten abban a reményben érkeznek Buster színpadára, hogy meg tudják változtatni addigi életüket...
Szinkronhangok: Gubik Petra, Tasnádi Bence, Nagy Ervin, Zsigmond Tamara
(forrás: www.port.hu)

A vetítésre a belépés díjtalan, de regisztrációhoz kötött!
A járványhelyzet miatti szabályozások szerint a rendezvényen regisztrációs jeggyel lehet részt venni. A regisztrációkat a szabad helyek függvényében várjuk, legkésőbb 2020. szeptember 12. 12:00 óráig az agnes.gulyas@filharmonia.hu e-mail címre.

Társrendező a Pécsi Egyházmegye.

Püsökség_utolsó

A műsor-, időpont-, és helyszínváltoztatás jogát fenntartjuk.


EMMI Jegymester Opera Pécs FM Pécsi Egyházmegye Pécsi Kommunikációs Központ radio1