Facebook

ÉSZAK DÉLEN – SKANDINÁV IHLETÉSŰ MENÜSOR

Pécs - JÓKAI BISZTRÓ - 2015. 10. 22. 10:00-22:00
ÉSZAK DÉLEN – SKANDINÁV  IHLETÉSŰ MENÜSOR

Rövid leírás

A Jókai Bisztró elkötelezett híve a helyi értékeknek, a helyben termesztett alapanyagoknak, ugyanakkor a modern, kifinomult bisztrókonyhai felfogásnak is.

A helyi és saját farmon termesztett-tenyésztett alapanyagokból kreatív, korszerű magyar konyhát kínálnak a vendégeknek. Az „Észak délen” tematikus menüsort a skandináv konyha ihlette, ugyanakkor ezek ez ételek nem feltétlenül skandináv receptúrák alapján készültek. Természetesen klasszikus északi ételek és alapanyagok adták az alapot, amelyre ugyanakkor Deák Lajos séf izgalmas, saját ételeket álmodott meg: ezek hivatkoznak eredetükre, de tükrözik a Jókai Bisztró hitvallását is.

A menüsor:

• Gravad-lax (kapros-marinált) lazacos „szendvics” fürjtojással
• Rozmaringgal pirított húsgombóc, aszalt paradicsomos nokedlivel
• Könnyed citromos házi joghurt, áfonyafagylalttal, karamelizált mandulával

Jegyár: Három fogás: 3900 Ft (előétel, főétel, desszert); két fogás: 3300 Ft (előétel és főétel vagy főétel és desszert)

EMMI Fidelio Jegymester Jókai Bisztró NKA